Droomfabriek

Waki’s Droomfabriek

Waki bouwde de voorbije maanden stiekem aan een echte Droomfabriek. Daar zal hij binnenkort druk aan de slag gaan om de diepste wens van 10 kinderen uit te laten komen.

  • Mickey Mouse, Spiderman, Darth Vader of een prachtige prinses ontmoeten in Disneyland?
  • Samen zingen en dansen met een supercoole artiest?
  • Snelheidsduivel spelen in een blitse racewagen of een sportvliegtuig?
  • Of liever één dag door het leven gaan als een echte mannequin, piraat, astronaut, danseres, ridder,…

Met de hulp van Waki’s Droomfabriek kan het!

Hoe werkt het?

Waki vervult de wensen van kinderen tussen 3 en 16 jaar. Je kan ook deelnemen als je nog niet met Wakasa op vakantie geweest bent. Bij ons is immers iedereen welkom! Natuurlijk hopen we ook zo veel mogelijk trouwe kampgangers tussen de aanmeldingen te vinden.

Inschrijven doe je door het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen. Je kan ons je droom vertellen vanaf 1 maart 2019. Na die datum overlopen we 1 voor 1 alle inzendingen wanneer ze binnen komen en selecteren we 10 dromen. Dat is er trouwens ééntje voor elk jaar waarin wij bij Wakasa het geluk hebben gehad om met de wetenschappers, kunstenaars, zangers en mode-ontwerpers van van de toekomst op kamp te trekken.

Vragen

Lukt het niet om het formulier in te vullen of heb je nog vragen over Waki’s Droomfabriek? Stuur dan een mailtje naar Dromen@wakasa.be of bel ons op 089 32 12 94. Wij helpen je graag verder.

Wedstrijdvraag
  • Wat is de ultieme droom van uw zoon of dochter?

Jouw gegevens
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×